Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Külaline
|
Postitatud: 7. august, 2004 0:59 Teema: |
|
|
Mate sinuga koos kui teises dimensioonis või siis kolmandal planeedil!!Koik oli suppppper |
|
Tagasi üles |
|
|
jaanusdm
|
Postitatud: 7. august, 2004 1:06 Teema: |
|
|
Mate ole sama mõnna edasi eelnev oli minult ja veel suurimad tervitused päevade parimale võileibade valmistaja Illimarile sest julgen väita et iga mees ei suuda saslõki vardaga konservikarbist turisti einet välja võluda ja siis seda efektselt leivale kujundada |
|
Tagasi üles |
|
|
Age-Ly Külaline
|
Postitatud: 9. august, 2004 8:48 Teema: vastan Matele |
|
|
a kas teistel siis oli ööl-päeval vahet?
a vahet polegi. ega magajad ei tea, millest ilma jäid. |
|
Tagasi üles |
|
|
Fulber
|
Postitatud: 9. august, 2004 10:23 Teema: |
|
|
Nii, mul siis nüüd Tarsis jällegi käidud. Sai taas üks pidu seal maha peetud. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.
Lugu hoopis selline, et pärast meie kõigi lahkumist leiti No-Big-Silence longsleeve. Ehk siis, kui keegi otsib taga pikavarrukatega NBS-i särki, siis andke teada. hetkel on ta minu käes. See võis olla keegi, kes ööbis majas. Ma ise arvasin, et äkki Aivar Meose oma.
Igatahes omanik saab selle kätte minu kaudu. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
marek Site Admin
|
Postitatud: 10. august, 2004 16:54 Teema: |
|
|
Tore on lugeda positiivseid kommentaare, mis siia kogunenud on! ja just läks üles ka uus pakk värskeid pilte! Vaadake järgi http://www.edmfk.ee/?dm=nd_14_pic
Rhys Fulber kirjutas: |
Lugu hoopis selline, et pärast meie kõigi lahkumist leiti No-Big-Silence longsleeve. |
PS! aiaiai kui hea NBS Leigol oli, isegi ilma long-sleevita!! _________________
Depeche Mode kontrollermix vol2 by fade:over
|
|
Tagasi üles |
|
|
ZooM
|
Postitatud: 10. august, 2004 21:55 Teema: |
|
|
NBS oli jehh mega, võttis ikka korralikult pöördesse, hilisem 3 tunnine autosõit läks nagu muuseas.
ZM |
|
Tagasi üles |
|
|
Fulber
|
Postitatud: 11. august, 2004 13:43 Teema: |
|
|
Nüüd võite ka lõpetada enampakkumised NBS särgile. Omanik on selgunud. _________________ www.solman.yx.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
uus salakasutaja Külaline
|
Postitatud: 3. september, 2004 17:30 Teema: |
|
|
piltide järgi otsustades tundub et pidu oli tõesti pidu väärt. tundub et pidu oli isegi väga väärt pidu. pildid tulid igatahes peo väärilised. väärt pildid. keep on !!! s.t. väärt on !!! uus sõna vist jälle.. . vääratus natuke ...
olgu ka edaspidi väärt peod !!!
D.A. |
|
Tagasi üles |
|
|
|